Eurocom lanseaza noua versiune Xintagma 4.0.1

Bucuresti, 10 martie 2015 – Eurocom lanseaza astazi in Romania noua versiune Xintagma 4.0.1 care aduce imbunatatiri semnificative in privinta usurintei in utilizare gratie noii interfete ergonomice, a compatibilitatii 100% cu HTML 5 si a mecanismului de caching evoluat.

Capture2

Noua versiune Xintagma a fost proiectata pe baza feedbackului provenit de la clienti si în conformitate cu angajamentul Eurocom de a le oferi clientilor o solutie cu functionalitati “enterprise” la un preț accesibil. Astfel Xintagma 4.0.1. inglobeaza o serie de îmbunătățiri care o fac mai ușor de utilizat, intuitiv și rapid:

  • Interfata cu utilizatorul
Noua interfata cu utilizatorul este mult mai ergonomica si mai usor de utilizat gratie butoanelor de dimensiuni mari si a barei de navigare de tip “ribbon”. Totodata noua interfata se adapteaza ca dimensiune si rezolutie in functie de dispozitivul de pe care este utilizata aplicatia (tableta, smartphone, etc.).

  • Compatibilitate 100% cu HTML 5
Datorita compatibilitatii 100% cu HTML 5, Xintagma 4.0.1. functioneaza pe toate dispozitivele mobile (smartphone, tableta, etc.), este compatibila cu toate browserele noi, permite operatii de tipul “drag & drop” de fisiere, precum si accesarea camerei foto a dispozitivelor pe care ruleaza.

  • Mecanism de caching imbunatatit
Mecanismul de caching al Xintagma 4.0.1. permite incarcarea mai rapida a paginilor aplicatiei si contribuie decisiv la cresterea vitezei de executie a aplicatiei.

  • Rezolvarea bug-urilor de aplicatie
Pe baza feedbackului primit de la echipa de testare si de la clienti, versiunea 4.0.1. a Xintagma este una bug free.