Actualizari Xintagma: documentele Office sunt direct editabile in Xintagma

Bucuresti, 4 mai 2015 – Datorita noii functionalitati “Edit with Google Drive”, disponibile din aceasta luna in ultima versiune a aplicatiei Xintagma, utilizatorii vor putea edita direct documentele Office in sistemul de management al documentelor ceea ce le va usura considerabil lucrul cu documentele.

In mod traditional editarea documentelor Office presupunea deschiderea documentului, realizarea modificarilor necesare si salvarea acestora in aplicatia sursa apoi upload-ul in sistemul de management al documentelor Xintagma. Ultima versiune a aplicatiei permite realizarea modificarilor asupra documentelor Office direct in Xintagma, eliminandu-se etapa incarcarii in aplicatia de document management  si necesitatea utilizarii locale a aplicatiei Office – Word, Excel, Power Point. Mai mult pe statia de lucru de unde se realizeaza modificarile asupra documentelor Office nu mai este necesar sa fie fie instalat pachetul Office sau alte pachete compatibile deoarece editarea se realizeaza direct in aplicatia de document management.

Ghid de utilizare a functionalitatii “Edit with Google Drive”
  1. Deschideti Xintagma
  2. Selectati documentul si faceti click pe “Edit with Google Drive”
  3. Editati documentul Office in Xintagma.
  4. Salvati modificarile realizate.
Dupa parcurgerea celor 4 pasi veti regasi direct in Xintagma ultima versiune a documentului, care include toate modificarile realizate de dumneavoastra.

ps_egd

Beneficiile noii functionalitati “Edit with Google Drive”:
  • Usurarea fluxului de lucru cu documentele;
  • Optimizarea numarului de licente Office;